L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

INDUCIS

scalenano

kestcells"

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

30 Març de 2016

L'IREC participa a la Convenció de l’Edificació “CONTART 2016"

L'IREC participarà, el proper dimecres 20 d’abril, en les sessions científiques dins de la convenció de l'edificació "CONTART 2016", presentant: “Rehabilitació energètica d’edificis públics en base a nivells cost-òptims i criteris nZEB”. El grup d’Energia Tèrmica i Edificació presentarà els resultats preliminars obtinguts al projecte Republic_ZEB (www.republiczeb.org). El projecte Republic_ZEB té com objectiu promoure la rehabilitació energètica dels edificis públics cap a criteris nZEB, definint “paquets de mesures" cost-efectius basat amb tecnologies eficients i de qualitat garantida.

El programa de la jornada está disponible al següent enllaç.

Per mes informació: www.contart2016.com

 
 
23 Març de 2016

IREC ha col·laborat amb el grup Grupo Interplataformas de Almacenamiento

IREC ha col·laborat amb el grup Grupo Interplataformas de Almacenamiento (GIA) d'energia vinculat a la Plataforma Española de Redes Eléctricas FUTURED, que ha publicat un estudi sobre l'estat de les tecnologies d'emmagatzematge.

Més informació en el següent enllaç

 
 
22 Març de 2016

“High-performance thermoelectric nanocomposites from nanocrystal building blocks” ha estat publicat en Nature Communications pel grup de Nanomaterials de l’IREC, liderat pel Professor ICREA Andreu Cabot.

L’article detalla els avenços en l’àmbit de l'enginyeria de materials nanoestructurats aconseguits a partir de l’organització a escala macroscòpica de nanopartícules col·loïdals. Amb aquests avanços s’aconsegueix un increment del 30% en l’eficiència de conversió d’energia tèrmica a elèctrica respecte als millors valors mai obtinguts amb la família de materials estudiats.

Mes informació detallada al següent enllaç

 
 
21 Març de 2016

El IREC mostra el seu condol per les víctimes dels joves universitaris a Freginals

El Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) expressa el més sentit condol per les víctimes del tràgic accident, i transmet la seva solidaritat a totes les famílies, amics i companys dels estudiants que han perdut la vida, i a la resta de ferits en l'accident de trànsit a l'autopista AP-7, al terme municipal de Freginals.