L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

20 Novembre de 2014

Jornades de portes obertes del projecte Kestcells

El projecte KESTCELLS coordina una sèrie de jornades de portes obertes, que comptarà amb la participacions de sis institucions del consorci. Les activitats tindran lloc durant els mesos de novembre i desembre de 2014 amb l’objectiu de difondre les investigacions realitzades en el marc del projecte KESTCELLS a estudiants de grau  i pregrau.

 


 
 
10 Novembre de 2014

IREC participa en el SmartCity Expo & World Congress

El Grup d'Economia de l'Energia, del Grup de Recerca "Eficiència energètica: sistemes, edificis i Comunitats" (ECOS), serà present a l'Smart City Expo, la 4a Fira Internacional en Solucions Intel·ligents que tindrà lloc a Barcelona de 18 al 20 de novembre, amb un estand dedicat al projecte Green eMotion.

 


 
 
05 Novembre de 2014

II Jornada sobre tecnologies d'emmagatzematge energètic

En aquesta jornada pots conèixer les pròximes tendències en emmagatzematge energètic a mans d'experts, institucions i empreses punteres del sector de la investigació, innovació, tecnologia i aplicabilitat energètica al nostre país.

El Prof. Joan Ramon Morante, cap de l'Àrea de Materials avançats per l'energia de l'IREC, farà una ponència explicant les línies més actuals de recerca en el camp de l'emmagatzematge.

La jornada es realitza a la seu de Solartys a Barcelona (Gran Vía Cortes Catalanas 774, 3ª Planta) i a Madrid per vídeo conferència el dia 5 de novembre a partir de les 9:45 h.

Web per més informació i inscripcions, aneu aquí.

 
 
04 Novembre de 2014

Primer llançament del butlletí del projecte HI-LED

HI-LED és un projecte d'àmbit internacional finançat pel 7è Programa Marc de la Unió Europea en el qual el Grup d'Il·luminació participa com a coordinador. El projecte va enfocat al desenvolupament de fonts de llum basades en tecnologia LED de baix cost i baix consum amb capacitat per a la reproducció espectral. Aquests anomenats motors de llum disposen d'un avançat sistema de control intel·ligent que permet adaptar l'espectre lluminós a les especificitats de cada àrea d'aplicació. Per tal de demostrar les potencialitats d'aquests sistemes, el projecte preveu la realització de proves de concepte en tres àrees d'aplicació ben definides: Salut i Benestar, en la qual la variació espectral serà utilitzada per induir canvis en l'estat d'ànim i en la percepció; Art i Museus, en la qual l'espectre s'adaptarà a cada tipus d'obra depenent del seu espectre de reflectància i del possible dany que les diferents components espectrals puguin induir a l'obra; i finalment, Horticultura, en la qual l'espectre s'optimitzarà per incrementar no només la mida del producte agrícola sinó també la qualitat del mateix.

Per a més informació, si us plau, descarregar Hi-LED newsletter September 2014.