L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

13 Octubre de 2014

Nova visita tècnica europea a Espanya: l’ edifici d’ oficines “Schwartz-Hautmont”

La visita, Vila-seca, Catalunya, Espanya el pròxim dia 25 d'octubre, serà guiada pels arquitectes Coque Claret i Dani Calatayud. Mostraran les característiques i les principals innovacions a nivell energètic i constructiu, així com també, cóm va ser el camí del disseny i com se gestiona l’ús energètic.

L’activitat està oberta al públic, amb registre previ i confirmació. Link d'inscripció

S’oferirà un servei de bus gratuït des de/a Barcelona (es requereix un mínim de participants), per tant els interessats hauran d’especificar-lo en el registre (European Study Tour + Bus service).

Programa provisional.

 
 
08 Octubre de 2014

El Prof. Joan Ramon Morante apareix al programa 'sense ficció' de TV3

En proporció a la seva població, Catalunya està per sobre de la mitjana europea en recerca. Però, en canvi, no estem al nivell en patents. Què farà falta per dotar-nos d’una economia del coneixement? La construcció i el turisme no donen més de si, i es fa imprescindible un nou model de creixement basat en la recerca i la innovació i, sobretot, en la transferència entre universitat i empresa. Tenim casos d’èxit que demostren que això és possible, com que tots els mòbils portin tecnologia desenvolupada i patentada a Catalunya per una spin-off de la UPC. Aquest documental vol plantejar quins són els reptes a superar per fer del coneixement un motor econòmic.

Enllaç al vídeo.

 
 
07 Octubre de 2014

RenewIT a les jornades de tendències: Avanzando en la Optimización de la Eficiencia Energética en SmartDataCenters

En un món cada vegada més digitalitzat, els centres de processament de dades agafen cada vegada més protagonisme, permetent concentrar grans infraestructures TIC, per a generar economies d’escala i facilitar la consolidació. La plataforma d’empreses TIC per la millora de l’eficiència energètica, enerTIC, celebra una jornada de tendències especialitzada, en el que es debatran sobre les últimes tendències per a avançar en l’optimització de l’eficiència energètica en els centres de dades: tecnologia innovadora, bones pràctiques, indicadors, etc: informació sobre la jornada.


 
 
19 Setembre de 2014

L’ IREC al World Sustainable Building 2014, WSB14-Barcelona

El Congrés "World Sustainable Building 2014" és la major trobada a nivell mundial sobre edificació sostenible on es reuneixen les institucions internacionals més importants i influents en la matèria. El congrés es realitza al Palau de Congresos de Catalunya, Barcelona durant els dies 28-30 d'Octubre de 2014.

Sota el lema: "Resultats en Edificació Sostenible ... Ens estem movent tan ràpid com hauríem?", l' IREC serà present al Congrés, per mitjà de diverses presentacions i sessions per part del Grup d'Energia Tèrmica i Edificació, en el marc de diferents projectes europeus com el MARIE (Programa MED) i l’ AIDA (IEE).