L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

INDUCIS

scalenano

kestcells"

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

25 Novembre de 2013

El projecte CoolEmAll afronta els darrers sis mesos amb el primer prototip de les eines resultants acabat i una excel·lent difusió

El projecte co-finançat per la Comissió Europea pren una concepció holística del complex problema de realitzar centres de dades més eficients, tan en l’ús de l’energia com en la gestió dels recursos.

El Consorci del projecte CoolEmAll ha realitzat un nou vídeo per explicar la tecnologia i l’activitat de recerca desenvolupada. Es pot visitar en aquesta pàgina,  així com en YouTube i al portal del projecte CoolEmAll.

Vídeo executat per http://www.jamfilm.com/

 
 
19 Novembre de 2013

Jornada "Energía y Emprendimiento: de la investigación a la creación de empresas"

En nombre de la Fundación Repsol, tenemos el gusto de invitarle a la jornada “Energía y Emprendimiento: de la investigación a la creación de empresas”, organizada por Fundación Repsol y el Institut de Recerça en Energía de Catalunya (IREC).

La jornada tendrá lugar el próximo 27 de noviembre en la sede del IREC (Jardins de les Dones de Negre 1, 2ª pl, Sant Adrià de Besòs, Barcelona).

Se ruega confirmar la asistencia a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa, necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Descargar el programa

 
 
14 Novembre de 2013

Optoelectrical characterization of thin films photovoltaics absorbers and devices

 

Kestcells project will offer a seminar on “Optoelectrical characterization of thin films photovoltaics absorbers and devices” next 25th of November.

In this Seminar, electrical properties of semiconductors and main techniques for the electrical characterization of materials will be reviewed  by Dr. C.M. Ruiz-Herrero. After, Dr. V. Bermudez will present the most important techniques for the optoelectronic characterization of solar cells, including some practical cases.

 
 
14 Novembre de 2013

Progress in thermoelectric materials and systems & HITTEG workshop.

IREC and XaRMAE organize the Progress in thermoelectric materials and systems & HITTEG workshop.

It will be hosted by the project HITTEG (HIgh Temperature ThermoElectric Generators), co-funded by KIC Innoenergy from the European Institute of Technology. The Workshop will get together thermoelectric materials and system researchers, developers and end-users with the following objectives:

1.      Discuss on technologically, economically and EHS-viable materials and material production methods for efficient thermoelectric energy conversion.

2.      Discuss on thermoelectric module architecture, assembly processes and materials.

3.      Discuss on thermoelectric generation applications and markets.

The workshop will be held at 'Sala d'actes' of IREC on 22nd November..

 

The program is available from this link.

Click here to find more information about the HITTEG project.