L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

30 Octubre de 2014

Nou sistema d'il•luminació per a la Capella Sixtina desenvolupat en el marc del projecte LED4ART

La Capella Sixtina, la coneguda obra mestra de Miquel Àngel, estrenarà el dia 31 d'octubre, coincidint amb el 450 aniversari de la mort de l'autor, un nou sistema d'il·luminació LED que permetrà observar aquesta inigualable obra renaixentista en tota la seva magnificència. Aquesta nova instal·lació ha estat implementada en el marc del projecte europeu LED4ART liderat per OSRAM i en el que IREC, representat per els Grups d’Il·luminació i Electrònica de Potencia, ha participat com a responsable de l'auditoria energètica.


 
 
30 Octubre de 2014

Webinar "Tecnologies fotòniques per al sector Agroalimentari"

En el marc del seminari "Tecnologies fotòniques per al sector Agroalimentari" organizat per SECPhO, el Grup d'Il·luminació de l'IREC contribueix amb una presentació titulada "Fonts de llum sintonitzables per a l’horticultura de precisió". La presentació serà portada a terme per al Dr. Jorge E. Higuera i versarà sobre el treball realitzat en el marc del Projecte Europeu HI-LED que, entre altres, estudia l’optimització del creixement de plantes en hivernacles mitjançant la manipulació de l'espectre de la llum artificial incident. La creació d'espectres arbitraris es fa mitjançant l'equalització de una sèrie de canals LED distribuïts al llarg de tot el rang visible. El esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 31 d'octubre a les 13:00h

Més informació i inscripcions: consulteu la web de SECPho

 
 
27 Octubre de 2014

Fuel Cells & Electrolysers Energy for the future

El grup de Nanoiònica i piles de combustible, liderat pel Dr. Albert Tarancón, co-organitza amb la XaRMAE i el grup de recerca de la UB DIOPMA una jornada sobre piles de combustible i electrolitzadors. La jornada cobreix des de els aspectes fonamentals de recerca fins al producte final passant pel control i integració dels sistemes. Podem destacar les xerrades del Dr. Ir.  Sune que ens explicarà les activitats més importants que es realitzen a la Universitat de Dinamarca i com FAE (una empresa amb seu catalana) investiga per industrialitzar els processos de deposició electroceràmica per la fabricació de dispositius.

L’acte es farà a la Sala d’actes d’IREC el dia 7 de novembre.

Per mes informació i inscripcions descarregueu-vos el fulletó: Fuel cell leaflet

 
 
24 Octubre de 2014

Esdeveniment final MARIE

En el marc del congres World Sustainable Building, els socis del MARIE organitzen  l’esdeveniment final del projecte (compost per 3 sessions, veure el programa). A la sessió del 28 d’octubre es presentaran els principals resultats técnics del projecte, i es on l’IREC mostrarà els resultats de la seva participació al projecte. La segona sessió serà el 29 d’octubre i estarà centrada en Propostes de Governanza.