L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

11 Juny de 2014

Preparant un sistema d'electromobilitat efectiu a Europa

Els reptes, obstacles i oportunitats per a aconseguir un sistema efectiu d'electromobilitat a Europa s'han discutit durant dos dies al 2n European Electromobility Stakeholders Forum, que es va duu a terme organitzat pels tres projectes europeus bandera d'electromobilitat: Green eMotion, FREVUE i ZeUS. Investigadors de l'IREC han presentat els darrers resultats en patrons de conducció i recarrega de vehicle elèctric. IREC és responsable de la recol•lecció de dades de la flota de vehicles elèctrics del Green eMotion, amb més de 700 vehicles i 2000 punts de càrrega monitoritzats.

Més informació sobre el fòrum (pdf)

 
 
04 Juny de 2014

IX Barcelona Global Energy Challenges Conference

És una opinió generalitzada que cal potenciar la industrialització del nostre país. Per això és necessari disposar d’energia segura, a un preu competitiu i que contribueixi el menys possible al canvi climàtic per l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. Això només es pot assolir posant l’èmfasi i els recursos necessaris en la recerca en l’àmbit de l’energia i en la conversió del coneixement obtingut en tecnologia aplicable.


 
 
20 Maig de 2014

Properes activitats amb participació del projecte AIDA durant Maig de 2014.

EL PROJECTE AIDA dóna suport als professionals del sector de la construcció i l’administració local d’arreu d’Europa en el disseny d’edificis de balanç energètic quasi zero (nZEB). AIDA ofereix una acció adaptada a aquests col·lectius, incloent visites tècniques als edificis innovadors, mostra de bones pràctiques a partir de casos reals, i suport en la implantació del concepte nZEB als edificis públics. Consulta el tríptic.

 


 
 
29 Abril de 2014

SmartReFlex – Un nou projecte Europeu per a la promoció de les xarxes de districte de fred i calor procedents de renovables

El passat 14 i 15 d’abril a Roma, l’IREC, conjuntament amb altres tretze organitzacions de 5 països europeus, ha participat a la reunió de llançament del nou projecte “SmartReFlex”, recolzat pel Programa “Intelligent Energy Europe”.

Sis autoritats regionals d’Alemanya, Irlanda, Itàlia i Espanya, amb el recolzament de socis consultors i investigadors, assessorats per l’experiència dels socis danesos, implementaran solucions legislatives i organitzatives per a promocionar l’ús d’un alt percentatge de energies renovables a xarxes de districte de fred i calor noves i existents.