L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

27 Agost de 2010

Investigadors del Grup de Nanoiònica de l’IREC publiquen una revisió crítica dels avenços més recents en càtodes ordenats per a piles de combustible d’òxid sòlid

Journal of Materials ChemistryAlbert Tarancón del Grup de Nanoiònica de l’IREC, en col·laboració amb investigadors del CIN2-CSIC i l’Imperial College London, ha revisat per la revista “Journal of Materials Chemistry” els avenços més rellevants en l’àmbit dels càtodes ordenats per a aplicacions en piles de combustible d’òxid sòlid (SOFC) de temperatura intermèdia (IT-SOFC). L’article ha estat destacat en portada com a “Feature Article”.


 
 
29 Juliol de 2010

Ferm impuls al projecte d’Eòlica Marina “ZÈFIR Test Station”

Projecte Zèfir
L’IREC firma un acord amb Alstom, Enel Green Power España, Gas Natural Fenosa, Acciona, Comsa Emte, EDP, FCC, Gamesa, Iberdrola, Prysmian i Siemens per tal de consolidar el desenvolupament del projecte.
 

Dijous, 29 de juliol de 2010 – l’IREC, l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya, ha firmat un acord marc de col·laboració amb les empreses: Alstom, Enel Green Power España, Gas Natural Fenosa, Acciona, Comsa Emte, EDP Renovables, FCC, Gamesa, Iberdrola Renovables, Prysmian i Siemens, per al desenvolupament i la instal·lació de la planta internacional d’R+D d’assajos d’energia eòlica marina “ZÉFIR Test Station”.


 
 
28 Juliol de 2010

La publicació “On the role of individual metal oxide nanowires in the scaling down of chemical sensors”, ha estat reconeguda com un dels 11 articles espanyols acceptats a la revista Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP) més citats des de l’any 2009

PCPPLa publicació “On the role of individual metal oxide nanowires in the scaling down of chemical sensors” en la que han participat el Dr. Francisco Hernández i el Prof. Joan Ramon Morante ha estat reconeguda com un dels 11 articles espanyols acceptats a la revista Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP) més citats des de l’any 2009 i per aquest motiu serà de lliure accés durant el mes de juliol de 2010.

PCCP és una revista de prestigi internacional editada per la RSC (Royal Society of Chemistry) Publishing i actualment té un índex d’impacte de 4.116, essent la 3ª més important a l’àrea PHYSICS, ATOMIC, MOLECULAR & CHEMICAL de l’índex JCR (Journal Citaction Report).

 
 
02 Juliol de 2010

L’article “Synthesis and applications of one-dimensional semiconductors” és un dels 25 més visitats en la revista “Progress in Materials Science” al llarg del primer trimestre del 2010.

L’article “Synthesis and applications of one-dimensional semiconductors” és un dels 25 més visitats en la revista “Progress in Materials Science” al llarg del primer trimestre del 2010.

La publicació, en la que ha participat el Dr. Francisco Hernandez, Investigador de l’Àrea de Materials Avançats per a l'Energia de l’IREC, és una review sobre l’estat de l’art en la síntesi i les aplicacions dels semiconductors unidimensionals.Progress in Materials Science és una de les revistes més prestigioses de la Ciència dels Materials, essent la tercera revista més citada dins d’aquest camp, segons l’índex de JCR, Journal Citation Reports.