L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

28 Juliol de 2010

La publicació “On the role of individual metal oxide nanowires in the scaling down of chemical sensors”, ha estat reconeguda com un dels 11 articles espanyols acceptats a la revista Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP) més citats des de l’any 2009

PCPPLa publicació “On the role of individual metal oxide nanowires in the scaling down of chemical sensors” en la que han participat el Dr. Francisco Hernández i el Prof. Joan Ramon Morante ha estat reconeguda com un dels 11 articles espanyols acceptats a la revista Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP) més citats des de l’any 2009 i per aquest motiu serà de lliure accés durant el mes de juliol de 2010.

PCCP és una revista de prestigi internacional editada per la RSC (Royal Society of Chemistry) Publishing i actualment té un índex d’impacte de 4.116, essent la 3ª més important a l’àrea PHYSICS, ATOMIC, MOLECULAR & CHEMICAL de l’índex JCR (Journal Citaction Report).

 
 
02 Juliol de 2010

L’article “Synthesis and applications of one-dimensional semiconductors” és un dels 25 més visitats en la revista “Progress in Materials Science” al llarg del primer trimestre del 2010.

L’article “Synthesis and applications of one-dimensional semiconductors” és un dels 25 més visitats en la revista “Progress in Materials Science” al llarg del primer trimestre del 2010.

La publicació, en la que ha participat el Dr. Francisco Hernandez, Investigador de l’Àrea de Materials Avançats per a l'Energia de l’IREC, és una review sobre l’estat de l’art en la síntesi i les aplicacions dels semiconductors unidimensionals.Progress in Materials Science és una de les revistes més prestigioses de la Ciència dels Materials, essent la tercera revista més citada dins d’aquest camp, segons l’índex de JCR, Journal Citation Reports.

 

 
 
01 Juny de 2010

l'IREC participa com expert representant a Espanya en un projecte de l'Agència Internacional de l'Energia sobre edificis de consum energètic zero

edifici

El projecte estarà liderat pel dr. Jaume Salon, group leader en energia tèrmica i edificació de IREC i una de les persones de major reputació tècnica en l'àmbit de l'eficiència energètica a Espanya.

Dimarts, 1 de Juny de 2010– . IREC l'Institut de Recerca en Energia de Catalunya participa com expert nacional representant a Espanya en el projecte “Towards Net Zero Energy Solar Buildings”, en català, “Cap a edificis solars de consum energètic zero(*)” promogut per la IEA, per les seves sigles en anglès, Agència Internacional de l'Energia.


 
 
21 Maig de 2010

L‘Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) incorpora quatre nous membres al seu patronat

Fundació Repsol, Enagás, Compañía Logística de Hidrocarburos (CLH) i Alstom se sumen als deu patrons actuals. L’acte de signatura d’incorporació al patronat ha estat presidit pel conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells. Divendres, 21 de maig de 2010.–

L’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) ha incorporat les empreses Fundació Repsol, Enagás, Compañía Logística de Hidrocarburos (CLH) i Alstom al seu patronat, en un acte presidit pel conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells.

L’arribada de nous patrons reforça l’IREC i n’augmenta el potencial de desenvolupament, consolidant la seva aspiració d’esdevenir un centre de referència mundial en la investigació relacionada amb el sector energètic.