L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

18 Desembre de 2009

L’ IREC forma part de la primera comunitat de coneixement i innovació europea en Energia (KICs)

El passat 17 de desembre a Budapest el patronat de l’European Institute of Innovation and Technology (EIT) va fer públiques l'adjudicació de la primera "comunitat de coneixement i innovació" ( Knowledge and Innovation Communitites – KICs) en energia sostenible. L'atorgament d'aquest reconeixement a l'excel·lència ha estat concedit, després d'un procés de competència entre vuit grups europeus, a InnoEnergy, la proposta presentada per consorci de 35 entitats europees de rellevància que compta amb l'IREC, la UPC i ESADE entre els centres que configuren el node de Barcelona.  


 
 
27 Novembre de 2009

Barcelona acull la primera edició de la “European Energy Conference”

L’IREC participa conjuntament amb la XaRMAE en l’organització de la conferència “European Energy Conference” que tindrà lloc a Barcelona del 20 al 23 d’abril de 2010.


 
 
25 Novembre de 2009

Un seminari sobre producció i emmagatzematge d’energia tanca el cicle de conferències organitzades pel Xarmae

El responsable de l’àrea tecnològica i de recerca de Materials Avançats per aplicacions en Energia, el Dr. Joan Ramón Morante dirigeix l’organització d’un seminari que te com a objectiu donar una visió general de les energies renovables i la cerca de futures sinergies dels grups de recerca amb la industria. El seminari està organitzat i rep el suport de la Xarxa de Referència en Materials Avançats per a l’Energia (Xarmae) i de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC).

 


 
 
17 Novembre de 2009

El conseller Castells presenta l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya a Tarragona

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, com a President del Patronat de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Francesc Xavier Grau, i el director de l’IREC, Antoni Martínez, van presentar el passat 16 de novembre la seu de l’IREC a Tarragona, que s’ubicarà al campus Sescelades. L’IREC és un centre de recerca centrat en l’estalvi i l’eficiència energètica, principalment, i en les energies renovables, que dirigeix la seva tasca cap a la recerca bàsica i cap al mercat, i en el qual hi participen institucions, el món acadèmic i l’àmbit privat.