L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

28 Octubre de 2016

RenewIT publica una eina que millorarà l'eficiència energètica de CPD

El software desenvolupat durant el projecte RenewIT, coordinat per IREC, està disponible de forma gratuïta, així com els resultats de la recerca. L'eina facilita el desenvolupament de centres de dades alimentades per energia renovable, millorant la seva eficiència energètica, els seus serveis i els seus equips. Els resultats són extensius a diferents climatologies, atès que s'ha comparat el funcionament de les seves instal·lacions en més de 60 llocs europeus.

Les funcions més representatives de l'eina RenewIT estan disponibles a la Nota de premsa.

 
 
27 Octubre de 2016

Presentacions ponencies Jornada i Taller MSCA “Initial Training Networks 2017"

Disponibles les presentacions de la Jornada i Taller MSCA “Initial Training Networks 2017” del passat 19 d'octubre, organitzat per l’IREC amb la col·laboració de l’Oficina Europea del MINECO i l’AGAUR.

Inclou una sessió informativa sobre la convocatòria europea 2017 d’ajuts ITN (H2020-MSCA-ITN-2017), amb la participació de l'Oficina Europea FECYT/MINECO, Cristina Gómez, i taller sobre preparació de propostes.

Per accedir a les presentacions consultar el següent enllaç

 
 
18 Octubre de 2016

IREC organitza el seminari de la IEA HEV-TCP Tasca 28 “Percepció de l’usuari, models de negoci i marc regulador de la tecnologia V2X”

L'IREC com agent operatiu de la Tasca 28 del IEA HEV-TCP, organitza del 26 al 28 d’octubrea a Paris, el Seminari “Percepció de l’usuari, models de negoci i marc regulador de la tecnologia V2X”. En aquest seminari internacional hi participaran experts d’alt nivell en l’àmbit de l’enginyeria, la gestió, l’economia, les ciències polítiques, entre d’altres, que intercanviaran els seus punts de vista i debatran sobre els desafiaments de la tecnologia V2X i temes relacionats.

Aquesta jornada, que és la cinquena d’una sèrie de seminaris de reptes tecnològics que tenen lloc dins d’aquesta tasca, te la finalitat de cobrir els següents temes:

- Models de negoci: identificació dels reptes a la indústria, inversions i ingressos, degradació de les bateries.

- Reptes normatius: maneres d’augmentar la flexibilitat, impacte sobre els perfils de demanda del sistema elèctric, càrrega intel·ligent, problemes d’interoperabilitat, barreres.

- Experiments V2G i difusió internacional: Hubs V2G, resultats i conclusions de projectes pilots, bateries de segona vida, introducció dels recursos energètics renovables (RES), normalització.

- Compromís de l’usuari: ingressos pels consumidors, valor afegit per al agents implicats, anàlisi sobre la voluntat de proveir servei de xarxa, feedback d’usuaris que han participat en projectes pilot.

Aquesta activitat s’organitza dins de la tasca 28 “Xarxes domèstiques i tecnologies V2X” del Programa de Col·laboració de Tecnologia híbrida i de vehicles elèctrics (HEV-TCP) dins el marc de l’Agència Internacional de l’Energia (IEA).

Per més informació consulteu els següents enllaços: Workshop Task 28 IEA-HEV program y activitats de la Tasca 28 de la HEV-TCP

 
 
30 Setembre de 2016

IREC organitza una jornada informativa i taller ITN

IREC organitza el proper 19 d'octubre per el mati en col•laboració amb Oficina Europea FECYT / MINECO i l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), una jornada informativa on s'oferirà als participants una visió general del sistema de la convocatòria MSCA Initial Training Networks (ITN) 2017. Per la tarda s'organitzarà  un taller que proporcionarà pautes sobre com encarar la redacció i presentació d'una proposta competitiva.

Les inscripcions tant per a la jornada informativa com per al taller de la tarda són gratuïtes.

Per més informació consulteu els següents enllaços: registres i agenda