L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

02 Juliol de 2010

L’article “Synthesis and applications of one-dimensional semiconductors” és un dels 25 més visitats en la revista “Progress in Materials Science” al llarg del primer trimestre del 2010.

L’article “Synthesis and applications of one-dimensional semiconductors” és un dels 25 més visitats en la revista “Progress in Materials Science” al llarg del primer trimestre del 2010.

La publicació, en la que ha participat el Dr. Francisco Hernandez, Investigador de l’Àrea de Materials Avançats per a l'Energia de l’IREC, és una review sobre l’estat de l’art en la síntesi i les aplicacions dels semiconductors unidimensionals.Progress in Materials Science és una de les revistes més prestigioses de la Ciència dels Materials, essent la tercera revista més citada dins d’aquest camp, segons l’índex de JCR, Journal Citation Reports.

 

 
 
01 Juny de 2010

l'IREC participa com expert representant a Espanya en un projecte de l'Agència Internacional de l'Energia sobre edificis de consum energètic zero

edifici

El projecte estarà liderat pel dr. Jaume Salon, group leader en energia tèrmica i edificació de IREC i una de les persones de major reputació tècnica en l'àmbit de l'eficiència energètica a Espanya.

Dimarts, 1 de Juny de 2010– . IREC l'Institut de Recerca en Energia de Catalunya participa com expert nacional representant a Espanya en el projecte “Towards Net Zero Energy Solar Buildings”, en català, “Cap a edificis solars de consum energètic zero(*)” promogut per la IEA, per les seves sigles en anglès, Agència Internacional de l'Energia.


 
 
21 Maig de 2010

L‘Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) incorpora quatre nous membres al seu patronat

Fundació Repsol, Enagás, Compañía Logística de Hidrocarburos (CLH) i Alstom se sumen als deu patrons actuals. L’acte de signatura d’incorporació al patronat ha estat presidit pel conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells. Divendres, 21 de maig de 2010.–

L’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) ha incorporat les empreses Fundació Repsol, Enagás, Compañía Logística de Hidrocarburos (CLH) i Alstom al seu patronat, en un acte presidit pel conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells.

L’arribada de nous patrons reforça l’IREC i n’augmenta el potencial de desenvolupament, consolidant la seva aspiració d’esdevenir un centre de referència mundial en la investigació relacionada amb el sector energètic. 


 
 
30 Abril de 2010

El conseller Castells es reuneix amb les empreses implicades en el projecte Zèfir

Nou impuls a la plataforma d'assajos d'energia eòlica marina

 El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, s’ha reunit avui amb el director de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), Antoni Martínez, i les empreses que han compromès el seu suport i participació en promoure la planta d’assajos d’energia eòlica marina, anomenada Zèfir.

Castells, màxim responsable de la política energètica del Govern de Catalunya, ha volgut conèixer de primera mà l’estat del projecte i donar-hi el seu suport. A la trobada hi han assistit representants d’Iberdrola, Endesa, Alstom Wind, Acciona, FCC, Prysmian, EDP Renovables, Gas Natural Fenosa, Gamesa, Repower España, Siemens i Comsa Emte.