IREC
Technology and Research Areas
The Projects
Employment Bureau
Transparency
News

Highlight Projects:

KIC

bFUS

bFUS

 

Financed by:


Members of:

cerca
acer

CEICS
Campus Energia

  • Print

09 March 2020

L’IREC participa en la comunitat BASE3D

Recentment s’ha creat la comunitat de tecnologies emergents anomenada BASE3D, centrada en la fabricació d’additius. Aquest nucli de coneixement reuneix les unitats de recerca que desenvolupen activitats d’R + D + I en impressió 3D amb l’objectiu d’impulsar la recerca i la transferència de tecnologia dins d’aquest àmbit. La reunió d'inici va tenir lloc el passat 6 de març del 2020 a Barcelona.

El projecte té un pressupost total de 3,7 M € i tindrà una durada de 3 anys. El consorci BASE3D està format per 13 socis: CIM-UPC, líder del projecte, ICIQ, IBEC, EURECAT, LEITAT, IREC, UPC, CIMNE, HSJD, IQS, UdG, UB i UAB.

El grup de Nanoiònica i piles de combustible de l’IREC, participa en el subprojecte LIGHT3D, que es centra en l’estudi de tecnologies 3D relacionades amb la llum, amb l’objectiu de millorar els materials i el seu ús per a diferents aplicacions.

 

El projecte està cofinançat per la Unió Europea a través del programa operatiu Fons Europeu per al Desenvolupament Regional (FEDER) Catalunya 2014-2020 i comptat amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Ministeri d’Empresa i Coneixement del Govern de Catalunya.