L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

  • Imprimeix

Borsa de treball

La creació d’un centre de recerca amb la projecció de l’IREC és un repte que requereix d’un equip de professionals, científics i tècnics, compromesos amb els objectius d’un centre d’excel·lència en la recerca en energia.

L’IREC necessita el grup de persones que ha de donar l’impuls inicial i necessari per definir les estratègies que se seguiran en la creació del centre i dels investigadors que, més endavant, lideraran la consolidació de l’Institut.

A l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya treballem per fer del futur un lloc energèticament més sostenible.

Sabem que no estem sols per aconseguir aquest objectiu. Des del món empresarial, institucional i universitari són moltes les persones que s’esforcen per fer d’aquest repte una realitat. Una realitat que implica molts agents de la nostra societat i necessita la participació activa de tots.

Amb l’IREC es fa possible una eina d’excel·lència a nivell internacional que cerca uns resultats científics que tinguin un vessant tecnològic aplicable a un criteri empresarial. Les persones que formem part de l’IREC estem convençudes del que fem i sabem que formem part d’un projecte de futur, ple d’oportunitats, per generar coneixement científic i participar en el desenvolupament tecnològic del sector energètic en un entorn d’excel·lència.

Estem fent de l’IREC un centre de recerca de referència. Envia’ns el teu currículum, la teva candidatura és molt important.
 

{chronocontact}oferta1{/chronocontact}