L'IREC
Àrees Tecnològiques i de Recerca
Els Projectes
Borsa de treball
Transparència
Notícies

Projectes destacats:

KIC

bFUS

bFUS

 

Finançat per:

 

Membres de:

cerca
acer
CEICS
Campus Energia

  • Imprimeix

15 Març de 2020

Comunicat de l’IREC davant l’activació de l'estat d'alarma pel COVID-19

L’IREC contribueix de manera responsable per combatre el virus COVID-19 (SARS-CoV2) i vol protegir la salut dels seus treballadors/es, col·laboradors/es, així com, dels usuaris i clients. Per això, d’acord amb les darreres directrius de les autoritats (Real Decreto 463/2020, del 14 de març, del Gobierno del Estado), des del 16 de març es donaran totes les facilitats per dur a terme les activitats del centre principalment sobre la base de teletreball. Les instal·lacions romandran tancades excepte per aquelles situacions en les que el funcionament i seguretat requereixin actuacions presencials.

D’acord a la seguretat de les normes de treball que s'han adoptat i a partir de les tecnologies de comunicació, es continuarà treballant en els projectes amb la major regularitat possible, i de forma eficient, en coordinació amb els responsables dels projectes, dels investigadors principals i del caps dels grups de recerca.

També es mantindrà la comunicació pertinent amb tota la Comunitat IREC (treballadors proveïdors, col·laboradors...) via telefònica, per correu electrònic o amb l’organització de conferències i reunions a distància mitjançant sistemes de teleconferència amb diferents plataformes com Microsoft Teams o Skype, per atendre i realitzar totes les reunions i comunicacions que siguin necessàries.