Loading Events
  • This event has passed.

Descarbonització de la indústria – Eficiencia energética en el sector industrial

September 15, 2020 @ 10:00 - 12:00

El Cicle de jornades ‘Descarbonitzacióde la indústria. Impuls de les energies renovables i l’eficiència energètica al sector industrial de Catalunya. Horitzó 2030’, consta de quatre sessions virtuals eines i alternatives per a la indústria en matèria d’energia i eficiència energètica. Aquest cicle té l’objectiu de seguir treballant i consolidant la transició energètica i veure els diferents camins existents a Catalunya per reimpulsar i modernitzar la indústria.

En el cicle de jornades participen 34 experts en la matèria, durant 4 sessions, que exposaran i obriran espai de debat i discussió sobre les oportunitats reals i futures pel sector empresarial català en temes d’eficiència energètica i ús d’energies renovables, des de punts de vista tècnic, administratiu, legal i econòmic.

Aquestes jornades es desenvolupen al llarg de quatre sessions:

1. Jornada inaugural (10/09/2020).

 

2. Eficiència energètica en el sector industrial (15/09/2020).

La innovació en eficiència energètica, guiat per Manel Sanmartí, Director de Desenvolupament i Transferència Tecnològica a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC).

Data:  dimarts,

Hora: 

Lloc:  Online

Program: PDF –  Cicle descarbonització industria

 

3. Bioenergia (16/09/2020).

 

4. Energia solar i fotovoltaica (22/09/2020). 

Aquest cicle està organitzat pel Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), el Clúster de bioenrgia, Solartys, la Cambra de Comerç, el Consell General de Cambres i amb el suport de l’ICAEN.

Tria la teva sessió i inscriu-t’hi!

Programa de l’eficiència energètica en el sector industrial (15/09/2020)

10: 00h | Situació actual del nou model energètic, reptes i oportunitats per a les empreses – Joaquim Daura, vocal del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya.

10:20 h | Novetats de la regulació i possibilitats per les activitats industrials per incorporar-se a la producció d’energies renovables – Jorge Anddrey, responsable Àrea Dret de l’Energia. Dauss Abogados SLP.

10:40 h | Presentació d’experiències i casos d’èxit.

Bloc 1: Tecnologia i solucions per a la implementació de l’eficiència energètica i les energies renovables a la indústria – Modera en Francesc Ribera, gerent del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya.

Auditories energètiques – SMART ENERGY

Monitoratge i control energètic a la indústria – Àngel Fernàndez, Business Development Manager a Kromschroeder.

Manteniment industrial i eficiència energètica a la indústria – Albert Ginestà, General Manager a KfeW Systems.

Energia geotèrmica: Aplicació industrial. Ignasi Herms, Cap de l’Àrea de Recursos Geològics del Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

Torn obert de paraules.

11:20 | Bloc 2: Innovació i finançament. Eines per a la implementació de l’eficiència energètica i les energies renovables a la indústria – Moderat per la Carla Rebés, project manager del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya. 

La innovació en eficiència energètica – Manel Sanmartí, Director de Desenvolupament i Transferència Tecnològica a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC).

Finançament de projectes d’eficiència energètica a la indústria: Inversions per reduir els consums energètics a les empreses – Ferran Garrigosa, Director de Desenvolupament de Negoci de Km0.energy.

Projectes singulars – Joan Geli, Project Manager d’Engie.

Torn obert de paraules.

 

Details

Date:
September 15, 2020
Time:
10:00 - 12:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
View Event Website

Venue

Online

Organizers

Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC)
Clúster de bioenrgia
Solartys
Cambra de Comerç
Consell General de Cambres
ICAEN