El projecte SOI-HITS ha estat premiat com a guanyador del concurs del Premi d’innovació per als participants del 7 PM en el fòrum “Nanoelectrònica Europea”

soi-hits

SOI-HITS, liderat pel grup d’emmagatzematge de l’àrea de Materials Avançats per a l’Energia de l’IREC, conjuntament amb amb la resta de socis del projecte d’investigació, va obtenir el Premi d’innovació per als participants del 7è PM. El projecte va ser seleccionat entre els 17 finalistes pel comitè de selecció de la Comissió Europea, que va destacar els mèrits del candidat seleccionat.

El projecte ha desenvolupat un sistema que pot mesurar les concentracions d’oxigen, monòxid de carboni, temperatura i humitat en un sistema integrat que ha demostrat que pot funcionar a llarg termini a 225 graus centígrads i que permet generar energia eficient per a les calderes domèstiques, optimitzant  el seu funcionament incrementant la seva eficiència.

La Comissió Europea va establir el concurs de premi d’innovació en el context del Fòrum de Nanoelectrònica Europea. El concurs va ser obert a qualsevol participant o grup de participants d’un projecte dins del 7è programa marc en l’àmbit de “Micro / Nano electrònica” o “Integració de sistemes intel·ligents”.

Més informació:

Lloc web del projecte SOI-HITS

Anunci del concurs Premi a la innovació

European Nanoelectronics Forum 2015