Loading Events
  • This event has passed.

Introducció al programa Horizon Europe per a PIMEs del sector energètic

December 02, 2022 @ 09:30 - 12:00

Introducció al programa Horizon Europe per a PIMEs del sector energètic IREC

Amb un pressupost d’uns 100.000 milions d’euros, Horizon Europe representa el programa europeu més ambiciós fins al dia d’avui. L’objectiu d’Horizon Europe és enfortir les bases científiques i tecnològiques de la UE, augmentar la capacitat innovadora i la competitivitat del sistema industrial i generar ocupació a la UE.

L’IREC, el projecte TransHEner, i el CEEC organitzen un webinar de dues hores i mitja en línia, el 2 de desembre a les 9.30 h, per donar a conèixer tot el potencial d’aquest programa i dotar a les empreses dels recursos necessaris per a presentar projectes innovadors i guanyadors.

El webinar s’adreça al personal d’empreses, en particular PiMEs del sector de l’energia i sense experiència prèvia en aquest marc, que vulguin explorar i/o tinguin la intenció de presentar projectes al Programa Horizon Europe.

Durant l’acte s’exposarà una visió general de l’estructura del programa i s’oferiran recursos pràctics respecte a la participació, l’ecosistema i el procés de preparació d’una proposta per tal de tenir les eines per començar a explotar-ne el potencial.

A continuació, es presenten les principals temàtiques que s’introduiran al webinar: com satisfer les nostres necessitats dins del marc Horizon Europe, esdeveniments, el portal i requisits, estructura de la sol·licitud i com aconseguir un projecte guanyador a partir d’una idea.

 

📢 Introducció al programa Horizon Europe per a PIMEs del sector energètic

📅 2 de desembre 2022, de  9:30 a 12h.

📍 Online.

🤝 Organitza: IREC, el projecte TransHEner, i el CEEC.

📝 Inscripcions: Registre gratuït. Inscripció prèvia en aquest enllaç

Programa:

9:30 h.   Benvinguda (Marta Fonrodona, IREC)

9:35 h.    Bloc 1: Introducció a Horizon Europe (Francesco Valezano, CEEC): Conceptes generals i introducció al marc HE.

10:30 h.  Bloc 2: Recursos i eines (Carles Rubio, IREC): El Portal i les seves eines. Rols i estructura general d’una proposta.

11:20 h.   Bloc 3: De la idea al consorci (Gabriela Espinosa, IREC): Definició de projectes i tècniques de gestió. Anàlisi de riscos i gestió d’un consorci.

 12:10 h.  Clausura de l’acte.

 

El proyecto TransHEner ECT2020-000704 está financiado por MCIN/AEI/10.13039/501100011033 y por la Unión Europea “NextGenerationEU/PRTR”.

 

 

 

 

 

Venue

Online

Organizer