L’IREC rep dos ajuts Joan Oró de l’AGAUR

  • Energy storage

L’AGAUR ha concedit dos ajuts per a la contractació de personal investigador predoctoral en formació (Joan Oró FI 2024) per realitzar la seva tesi doctoral a l’IREC. Els ajuts tenen una duració de 3 anys i estan destinats a persones que duguin a terme el seu doctorat en una universitat catalana, un centre de recerca o fundació hospitalària per a la contractació de personal investigador predoctoral i promoure la seva activitat formativa i de recerca. Aquests ajuts contribueixen a incrementar la qualificació i la professionalització del personal investigador contractat i enfortir la generació de coneixement fronterer en la recerca i en la seva transferència.

Álvaro Rolando García s’uneix al dept. d’Emmagatzematge d’Energia, Harvesting i Catàlisi de l’institut, supervisat per Jordi Guilera i Sebastián Murcia. El títol de la seva tesi doctoral és “Hydrogen production by dielectric barrier discharger plasma-catalysis”. L’Álvaro participa al programa de doctorat: “Engineering and Applied Sciences – Chemical engineering” de la Universitat de Barcelona (UB).

Andrés Bernabeu s’incorpora al dept. de Sistemes Elèctrics de Potència de l’institut, supervisat per Lluis Trilla (IREC) i Francisco Díaz-González (UPC). El títol de la seva tesi doctoral és “Implementation of physics-based models for optimizing the use of Li-ion batteries”. L’Andrés participat al programa de doctorat “Enginyeria Elèctrica” a la ETSEIB de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Ajuts finançats amb el suport del programa d’ajuts predoctorals Joan Oró (2024 FI-1 00410 i FI-1 00324) del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu Social Plus.