IREC: a centre of excellence in applied energy research

"L'objectiu principal del nostre centre és desenvolupar solucions energètiques disruptives i portar-les a la societat"

La transició energètica és el nucli del que fem a l’IREC. Vivim en un món trepidant i en constant canvi, en el qual el subministrament a gran escala d’energia sostenible, assequible i neta mai ha estat tan important.

Duem a terme un intens programa de recerca que té com a objectiu estimular el desenvolupament de noves tecnologies i promoure la transformació dels models energètics existents. I alhora, ens permet mantenir el lideratge com a referent nacional i internacional en la transició energètica.

Establim prioritats científiques i tecnològiques per abordar tres grans reptes per a un futur sostenible: l’energia i medi ambient, la gestió intel·ligent de l’energia i l’emmagatzematge de l’energia.

L’amplitud d’aquests reptes supera l’àrea energètica tradicional i, per tant, preveiem que aquests conceptes seran primordials per al futur desenvolupament de la societat. Per això, ens comprometem a impulsar la traducció de les nostres investigacions a productes i tecnologies que beneficiïn a la indústria i al públic. Per mantenir el nostre objectiu principal: desenvolupar solucions energètiques disruptives i portar-les a la societat.

Us convidem a seguir els nostres avenços científics i tecnològics en el camp de l’energia!

Professor Dr. Joan Ramon Morante
Director de l’IREC

Center

Recognized by