Celebració de l’Assemblea General del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, CEEC


El passat 21 de setembre va tenir lloc l’Assemblea general del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya. L’acte va comptar amb la presència del conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells.

 
El Clúster per l’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) és un ens que, a través de la col·laboració entre les empreses i les entitats associades procedents dels àmbits tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci, té per finalitat assolir l’objectiu comú d’impulsar l’eficiència energètica.
 

A diferència de les associacions o agrupacions sectorials en què el nexe d’unió és el tipus de producte fabricat o un mateix mercat, el CEEC potencia les oportunitats de negoci dels seus membres mitjançant el desenvolupament d’equips i de serveis innovadors i de referència.
 
Les entitats promotores del CEEC són l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ACC1Ó i la fundació Barcelona Innovació Tecnològica (bTEC). L’ICAEN i ACC1Ó són els organismes de la Generalitat de Catalunya encarregats de la promoció de l’eficiència energètica i del seu desenvolupament empresarial. El bTEC és una fundació privada que té per objecte la creació de clústers científics i tecnològics dins la estratègia institucional del 22@ de Barcelona.
 
Per més informació consulteu: http://www.clustereficiencia.org