Curs d’introducció a la construcció d’edificis nZEB


L’IREC, a través del projecte RePublic_ZEB, i conjuntament amb l’Institut Català d’Energia, Eurecat, CIMNE i Leitat,  presenten el Curs d’introducció a la construcció d’edificis nZEB. Adreçat a arquitectes, aparelladors, enginyers industrials i de l’edificació, i a tots els professionals que formin part del sector de l’edificació. El curs pretén introduir els conceptes bàsics a l’hora de construir un edifici amb consum d’energia gairebé nul.

El format del curs està estructurat en un conjunt de cinc sessions tècniques setmanals, que tindran un caràcter eminentment pràctic, on s’exposaran ponències més teòriques, però alhora casos pràctics sobre tecnologies d’èxit i es promourà el debat entre els assistents. El Dr. Jaume Salom i la investigadora Joana Ortiz, ambdós de l’IREC, participaran com a ponents.

Al següent enllaç està disponible el Programa del Curs, que iniciarà el 29 d’octubre. La inscripció és gratuïta, complimentant el següent formulari, on s’ha d’indicar a quina o quines sessions assistiran. Les places són limitades a 45 participants i es donarà prioritat a aquelles persones interessades en realitzar les cinc jornades.