El Dr. Joan Ramon Morante organitza el workshop “Energy Harvesting Technologies: a general overview”


El seminari està organitzat i rep el suport de la Xarxa de Referència en Materials Avançats per a l’Energia (Xarmae) i de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC).

El responsable de l’Àrea Tecnològica i de Recerca de Materials Avançats per a Aplicacions en Energia, el Dr. Joan Ramon Morante, dirigeix l’organització d’un seminari que té com a objectiu donar una visió general de les tecnologies de recuperació d’energia residual de l’ambient (energy harvesting).

Especialistes com el Dr. Peter Harrop (president IDTechEX Ltd –RU), el Dr. Rob van Schaijk (director del programa Micropower, IMEC, Holanda), Joan Arnó (Nibblewave Electronics SL, membre de la EnOcean Alliance – Espanya) i el Dr. Dirk Ebling (Fraunhofer Institute für Physikalische Messtechnik – Alemanya) donaran una visió general de l’estat de l’art en aquestes tecnologies, posant especial interès en les solucions que estan actualment disponibles en el mercat; aquesta trobada farà de nexe entre grups de recerca i la indústria per facilitar futures sinèrgies.
El seminari tindrà lloc el proper dia 4 de novembre a partir de les 9:15h del matí i fins a les 13:00h a l’Hotel Catalonia Ramblas (c/ Pelai 28 – Barcelona). Hi ha més informació sobre la jornada al web www.xarmae.org.