El Dr. Josep Carreras, Group Leader d’Il·luminació de l’IREC, participa com a Chairman de la sessió “Photometry and colorimetry of LED lighting fixtures, from design to products”, en el marc del congrés ForumLED Europe.

Forum LED Europe

El ForumLED Europe se celebrarà del 7 al 8 de desembre a Lió, França. Es tracta d’un congrés internacional i d’un espai d’exhibició centrat en les innovacions de la tecnologia LED. El ForumLED Europe és un punt de trobada en què hi assistiran els principals actors de la recerca, de la indústria LED i de les principals empreses del sector de la il·luminació.

 
Durant les conferències, els ponents convidats, tant els membres d’institucions públiques com els alts directius de les empreses més representatives de la indústria, tindran l’oportunitat d’aprofundir en els requeriments més estratègics a curt termini relatius a la recerca i la innovació de les tecnologies relacionades. La conferència abordarà conceptes innovadors de la tecnologia LED i se centrarà en les tendències de mercat i en la integració a les cadenes de distribució.
 
Paral·lelament al congrés, tindrà lloc una exposició orientada a cobrir tota la cadena de valor del sector de la il·luminació, en què més de 80 empreses presentaran les seves novetats i les noves aplicacions LED.
 
Per a més informació, feu clic aquí.