El grup d’Energia Tèrmica i Edificació de l’IREC, organitza una presentació i visita al seu nou laboratori Semivirtual d’Integració Energètica (SEILAB)


Obrirà la jornada el Sr. Gerhard Stryi-Hipp, Head of Energy Policy. Coordinator of Smart Energy Cities. Division Thermal Systems and Buildings Division. Fraunhofer Institute for Solar Energy Systems. President de la European Technology Platform on Renewable Heating and Cooling, amb la ponència: “The importance of Renewable Heating and Cooling technologies for a sustainable energy system”.
El nou laboratori semivirtual d’integració energètica (SEILAB) és pioner en el desenvolupament i la integració de solucions eficients de generació energètica, sistemes de gestió i d’emmagatzematge elèctric, de calor i fred així com de solucions basades en energies renovables. Té com a objectiu convertir-se en un referent per millorar el desenvolupament d’edificis de consum energètic zero (NZEB), la integració d’energies renovables i l’aplicació de nous conceptes per a la distribució d’energia en les Smart Cities.

Data: Dijous, 7 de febrer de 2013
Hora: 11.00
Lloc: Campus de Sescelades, edifici N5
C/ Marcel•lí Domingo, 2
43007 TARRAGONA
Tel. +34 977 202 444

Es prega confirmar assistència al següent correu electrònic: imartinez@irec.cat
Indicar: nom complert, empresa, e-mail i telèfon.

Per a més informació sobre SEILAB cliqueu aquí