El Grup d’Il·luminació de l’IREC organitza el workshop “Spectrally and tunable LED and OLED lighting”


El Grup d’Il·luminació de l’IREC, a través del projecte Hi-LED del 7è Programa Marc, organitza el proper 21 de setembre a Bregenz (Àustria) la conferència “Spectrally – tunable LED and FEU OLOR lighting” dins del marc del LED Professional Symposium, LpS 2016 (http://www.led-professional-symposium.com/event_program). L’esdeveniment estarà focalitzat en els beneficis que aporten les capacitats de reproducció espectral de la tecnologia LED a tres àrees d’aplicació diferents: art i museística, horticultura i il·luminació centrada en humans.

L’esdeveniment HI-LED-2016 establirà un fòrum de caràcter internacional per donar a conèixer els últims avanços en el camp de la il·luminació d’estat sòlid i discutir sobre les noves tendències en aquest camp. Comptant amb la presència de sis destacats ponents, una sessió de pòsters i tres sessions en les quals es mostraran, per a cadascuna de les àrees d’aplicació, els avanços tecnològics aconseguits en el marc del projecte HI-LED, liderat per l’IREC.

L’assistència al workshop és gratuïta, però requereix inscripció prèvia a través del web LpS Symposium. Seleccionant l’opció “VISITOR- W/Forum” i introduir el codi promocional: “HI-LED-W_LpS2016”.

Agenda i informació detallada del workshop en el següent link.