L’IREC organitza el Simposi “ Materials for Future Energy” dins el marc de la Conferència “Futur Materials for Grand Challenges of Our Time” (FUMAT 2011)

  • Energy storage

“Futur Materials for Grand Challenges of Our Time” (FUMAT 2011) és una conferència de referència en l’àmbit dels materials, que reunirà als actors de la comunitat científica, la indústria i els responsables polítics de tota Europa per a discutir sobre els materials del futur i la seva contribució a la solució d’alguns dels grans reptes de la societat.

La conferencia inclou una sèrie de simposis amb temàtiques relacionades amb les àrees on els materials poden exercir un paper clau. En aquest sentir, el Prof. Dr. Joan Ramon Morante, Cap de l’Àrea de Materials Avançats per a l’Energia de l’IREC, organitza i presideix el simposi “Materials for Future Energy” que es focalitzarà en la necessitat de desenvolupar nous materials per a aplicacions en el sector de l’energia, amb especial atenció a les noves tecnologies “verdes” com la solar, els biocombustibles, l’ús de l’hidrogen o la geotèrmia. També es discutirà com fer més “sostenibles” fonts d’energia tradicionals com el carbó i el petroli.

FUMAT 2011 tindrà lloc Varsòvia, Polònia, durant els dies 22 i 23 de setembre,

Per a més informació feu click aquí.