Un seminari sobre producció i emmagatzematge d’energia tanca el cicle de conferències organitzades pel Xarmae

  • Energy storage

El responsable de l’àrea tecnològica i de recerca de Materials Avançats per aplicacions en Energia, el Dr. Joan Ramón Morante dirigeix l’organització d’un seminari que te com a objectiu donar una visió general de les energies renovables i la cerca de futures sinergies dels grups de recerca amb la industria. El seminari està organitzat i rep el suport de la Xarxa de Referència en Materials Avançats per a l’Energia (Xarmae) i de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC).

Especialistes com George W. Crabtree, científic sènior i membre distingit de la comunitat de ciències de materials (Laboratori Nacional D’Argonne i delegat de D.O.E (Ciència d’energia bàsica); Luís Manuel Santos Moro, HC Energia; Milagros Rey Porto, Gas Natural – Unión Fenosa; Eduardo Mascarell Gurumeta, Endesa; Søren Linderoth, professor i cap de la divisió de combustibles cel•lulars i sòlids de la divisió de química a Risø DTU; Joaquín Chacón, Saft Baterías; i Xavier Granados, ICMAB-CSIC formen part del programa del seminari.

El seminari tindrà lloc el proper dia 25 de novembre a partir de les 15:00h h de la tarda i fins les 18:10 h a l’Hotel Catalonia Ramblas ( c/ Pelai 28 – Barcelona). Hi ha més informació sobre la jornada disponible al web www.xarmae.org .