III Jornada d’eficiència energètica en l’edificació: del consum gairebé nul a la Gestió Energètica


El IREC – Institut de Recerca en Energia de Catalunya, en el marc del projecte AIDA i en col·laboració amb la Comissió d’Energia i Comissió de Construcció – Grup de Treball d’Eficiència Energètica del Col·legi d’Enginyers de Catalunya (EIC), té el gust d‘anunciar la III Jornada d’eficiència energètica en l’edificació, a Barcelona, a càrrec d’experts i professionals a nivell nacional i regional especialitzats en “Edificis d’Energia gairebé Nul·la”-nZEB (Nearly Zero Energy Buildings) i “Edificis d’Energia Nul·la- NZEB (Net Zero Energy Buildings).

En las seves ponències exposaran, entre altres, tant el concepte i aplicacions dels nZEB i NZEB, com les fórmules actuals i prou contrastades de gestió energètica d’edificis amb diferent tipologia, emplaçament i ús.

L’ inscripció a la jornada es oberta al públic, prèvia inscripció (fins completar l’aforament de la sala), i es realitza en llengua catalana. Podeu consultar el programa clickant aqui

Data: 20 de Maig de 2014.

Hora: 8.45 h – 14.00 h

Lloc: Seu EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.

Inscripcions: Es pot fer la reserva utilitzant la inscripció “online” o trucant per telèfon al 933 192 304 (de 9 a 14 h i de 16 a 18 h).

Inscripcions online col.legiats

Inscripcions online no col.legiats

Podeu trobar més informació a les pàgines web del projecte AIDA i de l’ EIC.