Investigadors de l’IREC participen en una edició especial de la revista Phisica Status Solidi A


El líder del grup de Materials i Sistemes Solars  de l’IREC, Prof. Alejandro Pérez-Rodríguez, participa com a editor convidat a l’edició d’un número especial sobre materials avançats i nanotecnologia per fotovoltaica publicat a Physica Status Solidi a (PSSA) al Gener 2015.

En aquest número es destaquen els principals resultats de projectes recentment finalitzats o en curs finançats per la EU associats al EU PV Clusters; aquests ja van ésser presentats al 2nd EU PV Cluster Workshop and General Assembly “Progress in Photovoltaics and Nanotechnology: From FP7 to Horizon 2020” celebrat a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (Barcelona), 26-28 Novembre del 2013. Es recullen 29 articles seleccionats dins del Clúster 2 i 3 (Thin Films PV & Third Generation PV Cells respectivament). Les presentacions exposades al workshop reflexa el lideratge  de la comunitat Europea de recerca en PV a nivell mundial. Investigadors de l’IREC contribueix amb 7 articles rellevants  derivats dels projectes finançats per FP7  Scalenano, Kestcells i Inducis.

Finalment, articles desenvolupats dintre del marc dels projecte FP7 Scalenano, coordinat per l’IREC, van ser seleccionat per la portada i la contraportada del número de la revista.