IREC lidera el projecte Marie Skłodowska-Curie ITN INCITE


El projecte INCITE (Innovative controls for renewable source integration into smart energy systems) va començar el 1 de desembre de 2015, finançat per la Marie Skłodowska Curie accions Horitzó 2020 (H2020-MSCA-ITN-2015) de la Unió Europea sota l’acord 675318.

INCITE, liderat per l’IREC dirigida i coordinat pel Dr. Fernando D. Bianchi, és una xarxa europea de formació ((European Training Network)) que reuneix experts en control automàtic i sistemes potència, tant en l’àmbit acadèmic i com de la indústria, per formar catorze joves investigadors en el control de les xarxes elèctriques  intel·ligents.

L’objectiu d’INCITE és proposar nous algorismes de control amb una visió integral de la xarxa intel ligent s del futur que cobreix aspectes com: gestió energètica, estabilitat de les variables elèctriques, monotorització i comunicacions, i emmagatzematge d’energia entre altres qüestions. INCITE pretén crear un espai de recerca interdisciplinària (control automàtic, electricitat, gestió), Inter-sectorial (indústria i acadèmic) i internacional on es forma a catorze joves investigadors capaços de proposar solucions de control innovadores per a futures xarxes intel·ligents.

INCITE és una xarxa formada per:

– Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), Barcelona, Espanya (coordinador)

– Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Barcelona, Espanya

– Delft University of Technology (TU Delft), Delft, Països Baixos

– Flemish Institute for Technological Research NV (VITO), Mol, Bèlgica

– Università di Bologna, Bolonya, Itàlia

– Université Grenoble Alpes, Grenoble, França

– General Electric Global Research, Munich,  Alemanya

– EFACEC ENERGIA, Porto, Portugal

– 3E, Brussel·les, Bèlgica

 

Per a una descripció completa del projecte visiti: www.Incite-ITN.eu