IREC organitza el 6è Seminari de la Tasca 28 de la IEA HEV-TCP en matèria de tecnologies V2X


l’IREC, com a agent operatiu de la Tasca 28 de la IEA HEV-TCP, va organitzar el passat 21 i 22 de març de 2017 en col·laboració amb la Universitat d’Ulsan, el Seminari “Models de negoci, anàlisi de projectes internacionals actuals i últims desenvolupaments de les tecnologies V2X” , a l’illa de Jeju (Corea del Sud). El seminari, dins del marc de la 4a Exposició Internacional del Vehicle Elèctric, tenia com a principal objectiu intercanviar impressions i analitzar l’estat actual de la tecnologia V2X, en la recerca de la participació dels experts  asiàtics. Assistents d’alt nivell d’instituts d’investigació, utilities, associacions de protocols de comunicació, universitats i la indústria de l’automoció van tenir la oportunitat de debatre, entre altres temes, sobre els desafiaments de les tecnologies V2X.

 

El seminari tenia com a principal objectiu analitzar els següents temes:

– Anàlisi de l’estat de la tecnologia V2X a Àsia i, més concretament, en Corea del Sud.

– Estàndards.

– Models de negoci.

– Resum dels projectes internacionals actualment actius.

– Compromís de l’usuari.

Aquesta activitat s’organitza dins de la Tasca 28 “Xarxes domèstiques i tecnologies V2X” del Programa de Col·laboració de Tecnologia Híbrida i de Vehicles Elèctrics (HEV-TCP) dins del marc de l’Agència Internacional de l’Energia (IEA).

Per més informació consulteu els següents enllaços: programa del  VI Workshop Task 28 IEA-HEV i activitats de la Tasca 28 de la HEV-TCP