IREC organitza el IX Seminari de la Tasca 28 de la IEA HEV-TCP en matèria de Tecnologies V2X (Vehicle-to-Everything)


L’IREC com agent operatiu de la Tasca 28 del IEA HEV-TCP, organitza el IX Seminari en matèria de Tecnologies V2X, que tindrà lloc a Barcelona els dies 6 i 7 de Juny.

Aquest Seminari internacional, que compta amb la presència de ponents de tot el món de l’àmbit acadèmic i de la indústria, té com a objectiu discutir sobre les aplicacions de les tecnologies V2X i la integració del vehicle a la xarxa elèctrica. Els temes que es tractaran durant el Seminari inclouen: anàlisi de les aplicacions de les tecnologies V2X (amb especial èmfasi en la integració del vehicle elèctric a la xarxa), efectes de la degradació de les bateries, estàndards i protocols de comunicació, anàlisi econòmiques, revisió de projectes de demostració actuals, etc.

Alguns dels assistents ja confirmats pertanyen a: ElaadNL, Vedecom, UK Power Networks, Resourcefully, Kepco, Vito, Nissan, Enel, ESB, Innovate UK, Vedecom, NRC, DTU i IREC entre altres experts en aquest àmbit.

Aquesta activitat s’organitza dins de la tasca 28 “Xarxes domèstiques i tecnologies V2X” del Programa de Col·laboració de Tecnologia híbrida i de vehicles elèctrics (HEV-TCP) dins el marc de l’Agència Internacional de l’Energia (IEA).

Per informació més detallada consulteu l’enllaç del programa del IX Seminari i/o les activitats de la Tasca 28 de la HEV-TCP.

Inscripció: Cal formalitzar la inscripció per limitacions d’aforament en sala (places limitades). Inscripció gratuïta. https://goo.gl/forms/BD3joPGVwCziIpHA3