IREC presenta l’estudi “Estimació de l’efecte de la rehabilitació energètica a la salut de les persones. Perspectiva econòmica”


El proper 22 de novembre la Fundación La Casa que Ahorra organitza la jornada: “Una visió Integral de la Rehabilitació: els seus efectes en l’economia, la salut y el medi ambient”. L’esdeveniment tindrà lloc al Círculo de Bellas Artes de Madrid, contarà amb la participació del CENER, l’ITec i l’IREC, els quals han avaluat la rehabilitació energètica des del diversos punts de vista.

Concretament, l’estudi que presentarà l’IREC, Estimació de l’efecte de la rehabilitació energètica a la salut de les persones. Perspectiva econòmica, fa un anàlisis de quines conseqüències te sobre la salut de les persones el fet de viure en habitatges amb condicions inadequades de temperatura. L’estudi quantifica econòmicament quin cost sanitari suposa això, i quin impacte tindria la rehabilitació energètica dels habitatges, tant des del punt de vista de la salut de les persones, com des del balanç econòmic.

La inscripció a la jornada és gratuïta i podeu trobar tota la informació al següent enllaç.