Jornada d’Eficiència energètica i renovables en CPDs


El proper 15 de setembre es celebrarà la jornada d’Eficiència Energètica i Renovables en CPDs organitzada conjuntament per l’IREC amb la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (STCSD) i l’ICAEN, amb la col·laboració del CEEE i del Clúster Digital, on es mostraran les oportunitats d’actuacions d’eficiència energètica i integració de les energies renovables en el sector de les IT, i focalitzat en els centres de processament de dades (CPDs). En la jornada es presentaran els resultats del projecte europeu RenewIT, liderat per l’IREC amb la participació de dos socis: BSC i AIGUASOL, i es mostraran experiències reals i exemplificadores en aquest àmbit.

Al següent enllaç està disponible el Programa de la Jornada, que tindrà lloc el 15 de setembre a les 11:00 – 13:30 h a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Barcelona).

Per inscriure’s a la jornada, cal omplir i enviar el  formulari d’inscripció. La inscripció és gratuïta i per motius d’aforament és recomana l’inscripció anticipada.