Jornades de portes obertes del projecte Kestcells


El projecte KESTCELLS coordina una sèrie de jornades de portes obertes, que comptarà amb la participacions de sis institucions del consorci. Les activitats tindran lloc durant els mesos de novembre i desembre de 2014 amb l’objectiu de difondre les investigacions realitzades en el marc del projecte KESTCELLS a estudiants de grau  i pregrau.

 

 

  • El  laboratori Swiss Federal Laboratories Materials Science and Technology (EMPA), organitzaró 14 de novembre una visita de mitja jornada orientada a professors de educació secundaria on se’ls va informar sobre la recerca que es duu a terme a l’àrea d’energia fotovoltaica i van tenir l’oportunitat de visitar els laboratoris.

 

  • El 24 de novembre la University of Luxembourg (UL), convidarà una escola local per visitar les instal·lacions i rebre de primera má una introducció al dia a dia de la ciència.

 

  • La Universidad Autónoma de Madrid (UAM), el 12 de desembre dedicarà una sessió al projecte KESTCELLS dins de un Workshop obert vers l’energia renovable.

 

  • La Aix Marseille Université (AMU), convidarà el 20 de novembre a alumnes de màster a tres seminaris sobre la recerca fotovoltaica duta a terme a la Universitat.

 

  • La University of Upplsala (UU), convidarà el 10 de desembre a dos grups d’alumnes d’institut a una visita a les instal·lacions.

 

  • La Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), acollirà 21 i 27 de Novembre alumnes i professors d’institut. Els  estudiants visitaran els laboratoris i rebran una introducció general sobre la investigació en energia fotovoltaica, concloent amb una visita als laboratoris.

 

Aquestes activitats estan sent desenvolupades pels investigadors Marie Curie com part de la seva formació multidisciplinària. L’objectiu de les jornades es  informar i fomentar que una nova generació d’estudiants coneguin de primera mà les tasques realitzades per els investigadors i les oportunitats dels programes de recerca Marie Curie.