L’ IREC al World Sustainable Building 2014, WSB14-Barcelona


El Congrés “World Sustainable Building 2014” és la major trobada a nivell mundial sobre edificació sostenible on es reuneixen les institucions internacionals més importants i influents en la matèria. El congrés es realitza al Palau de Congresos de Catalunya, Barcelona durant els dies 28-30 d’Octubre de 2014.

Sota el lema: Resultats en Edificació Sostenible … Ens estem movent tan ràpid com hauríem?”, l’ IREC serà present al Congrés, per mitjà de diverses presentacions i sessions per part del Grup d’Energia Tèrmica i Edificació, en el marc de diferents projectes europeus com el MARIE (Programa MED) i l’ AIDA (IEE).

 

 

El Congrés, organitzat per Green Building Council Espanya (GBCe), està promogut per CIB, iiSBE, UNEP-SBCI, FIDIC i compta amb la participació del World GBC, i té com a objectiu promoure l’adopció d’una resposta adequada als reptes socials i ambientals globals als quals s’enfronta el sector de l’edificació sostenible mitjançant el consens de les entitats, els principals agents del sector, i d’experts mundials. A més, promourà la màxima participació dels països per incloure les diferents realitats existents.

 

Les presentacions de l’IREC son:

S10 – Session: Where should energy renovation reach up to?

28/10/2014, 1500h – 1630h

Method to develop cost-effective studies of energy efficiency measures for Mediterranean residential existing buildings with multi-criteria optimization. (Salom, J.; Ortiz, J. ; Russo, V.)

S101 – Session: Towards a shared definition of nZEB?

29/10/2014, 1700h – 1830h

Evaluation of the energy performance strategies in competition tenders to achieve nearly zero energy buildings: two case studies in Barcelona and Merano. (González Matterson, M. L; Salom, J.; Paoletti, G.)

Per més informació visiteu el link.