L’ IREC col•labora en l’organització del II Congrés d’Edificis d’Energia Gairebé Nul•la


L’ IREC – Institut de Recerca en Energia de Catalunya, en el marc del projecte AIDA , és col·laborador en l’organització del “ II Congreso de Edificios de Energía Casi Nula”- II Congrés d’Edificis d’Energia Gairebé Nul·la “, que tindrà lloc a Madrid els dies 6 i 7 Maig 2014.

 

El II Congrés EECN és l’únic esdeveniment que es celebra a nivell nacional per abordar de forma integral tots els aspectes de l’ eficiència energètica a l’edificació, tant en Obra Nova com en Rehabilitació.

El Dr. Jaume Salom, cap del Grup d’Energia Tèrmica i Edificació – IREC, conforma el Comitè Tècnic del congrés que s’ha constituït per avaluar les més de 120 propostes de comunicacions presentades.

Aquest congrés està organitzat conjuntament pel Grup Tecma Xarxa i el Ministeri de Foment , amb el “Suport Institucional” de l’ IDAE- Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme; l’Oficina Espanyola de Canvi climàtic – Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient, la Direcció General d’Innovació i Competitivitat -Ministeri d’Economia i Competitivitat. A més, el Congrés compta amb el “Suport Professional” de  Col·legis d’Arquitectes i Enginyers a nivell nacional i regional (CSCAE, CGCOII, CGATE, COAM, COIIM i CAF Madrid).

El termini d’inscripció està obert fins al 30 d’abril 2014 i ha condicions especials (20 % de descompte a través de l’ IREC: Codi Promocional = 2eecn-irec).

Tota la informació sobre el congrés disponible clicant aqui.