La 13a Conferència Europea d’Electrònica de Potència, EPE 2009 obre les portes a Barcelona


L’Institut de Recerca en Energia de Catalunya presentarà l’Àrea d’Electrònica de Potència durant la sessió que tindrà lloc el dia 8 de setembre a les 17h.

Els dies 8, 9 i 10 de setembre es durà a terme al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona la 13a edició de la Conferència Europea d’Electrònica de Potència “European Conference on Power Electronics and Applications” (EPE 2009).

El responsable de l’àrea de recerca en Electrònica de Potència i Xarxes Elèctriques de l’IREC, el Dr. Antoni Sudrià és conference co-chairman de la conferència. L’IREC és patrocinador en categoria “silver sponsor” i estarà representat als stands 7 i 8. Durant la fira es presentarà l’Àrea de Recerca l’Electrònica de Potència i Xarxes Elèctriques del centre (el dia 8 de setembre a les 17h a la sala 12). L’enginyera de projectes i investigadora de l’IREC, Alba Colet farà la presentació del paper 0357 Electromechanical Modeling and Control of a Micro Wind Generation System for Isolated Low Power DC Micro Grids, el dia 9 de setembre a les 10.20h.

La Conferència organitzada per l’associació EPE a través de CITCEA – UPC ha esdevingut la més gran del sector i és un punt de referència per als sectors industrial i acadèmic en l’àmbit internacional. És el primer any que es fa a Barcelona després que ciutats com Brussel•les, Grenoble, Aachen, Florència, Brighton, Sevilla, Trondheim, Lausana, Graz, Toulouse, Dresden i Aalborg hagin estat escenari d’edicions anteriors.

EPE 2009 se centrarà en el futur del desenvolupament de semiconductors, materials i components, topologies i “embedded systems”. La Conferència complementarà el seu programa amb nous aspectes de particular interès per a la comunitat de sistemes d’electrònica de potència que es presenten com a temes transversals en les disciplines tradicionalment representades.

A la pàgina web de l’esdeveniment www.epe2009.com es pot trobar informació més detallada sobre el programa i expositors.