La Spin-off EOLOS guanyadora del Premi de l’EIT Innovators en la conferència InnovEIT


EOLOS Floating LiDAR Solutions spin-off nascuda del projecte NEPTUNE liderat per l’IREC ha estat guanyadora del Premi de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) Innovators en la conferència InnovEIT, que es va celebrar a Budapest el passat 6 de maig. Aquesta selecció del per part del KIC InnoEnergy permet a EOLOS entrar a formar part del programa de creació d’empreses de l’EIT, Highway@Business Creation, que proporciona suport, finançament i l’accés als socis de l’European energy eco-system.

El premi reconeix a equips formats a través de la comunitat KIC, que desenvolupen un producte que té el potencial de tenir un impacte social i econòmic significatiu.

L’empresa EOLOS, fundada per Rajai Aghabi i amb seu a Barcelona, sorgeix del projecte NEPTUNE, que va identificar la necessitat de desenvolupar una forma més eficient, econòmica i tècnicament avançada, per a mesurar la velocitat del vent en els possibles emplaçaments de parcs eòlics marins i es centra en el desenvolupament d’eines de mesura del vent.

Un dels objectius de l’IREC és promoure projectes amb impacte econòmic i social com el cas de l’EOLOS, i per tan es una satisfacció que una empresa sorgida d’un projecte liderat per l’IREC sigui guardonada amb el Premi Innovators EIT, reconeixent els millors projectes en innovació i el compromís d’un creixement en l’àmbit de l’energia sostenible.

Per mes informació: Fulletó del projecte Neptune i al web InnovEIT.