l’IREC, l’Agència Europea d’Energia Fusion for Energy i la Fundació b_TEC han organitzat el seminari: “Industrial F4E – b_FUS”, per presentar el F4E work program 2011

bFUS

 L’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), l’Agència Europea d’Energia Fusion for Energy i la Fundació b_TEC han organitzat el seminari: “Industrial F4E – b_FUS”, per presentar el F4E work program 2011.

L’objectiu del seminari, que ha comptat amb la participació del Sr. Josep Canòs, Director General d’Energia i Mines de la Generalitat de Catalunya,  ha estat el d’exposar els diferents apartats del Work Program 2011, així com l’estat d’execució del projecte ITER(*) i les bases de contractació de Fusion for Energy.

S’han presentat també les activitats de suport a la Industria del CDTI pel projecte ITER, així com el projecte Barcelona Fusion Center b_FUS.

El seminari va tenir lloc el 3 de febrer a les oficines de F4E (Carrer Josep Pla, 2, Barcelona) de 9 a 14 hores.

Per veure el programa complert feu click aquí

(*) L’ITER serà el major centre experimental per desenvolupar tecnologies energètiques de fusió, dissenyat per demostrar la viabilitat científica i tecnològica de l’energia de fusió. L’ITER és un projecte estratègic de col·laboració de primer ordre i d’abast internacional. La finalitat de la recerca sobre fusió és la de proporcionar una font d’energia que sigui respectuosa amb el medi ambient, il·limitada i segura