L’IREC acull la jornada “Animation Event for Thematic Field Renewable Energy” organitzada pel KIC Innoenergy


L’objectiu de l’event ha estat presentar la convocatòria de projectes de innovació del KIC InnoEnergy pel 2013
L’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) ha acollit la jornada “A Animation Event for Thematic Field Renewable Energy” organitzada pel KIC InnoEnergy a les oficines centrals de l’IREC a Barcelona.
La jornada s’ha celebrat amb l’objectiu de presentar la convocatòria de projectes de innovació del KIC InnoEnergy pel 2013. Tanmateix s’ha exposat el “Technology Roadmap” d’Energies Renovables del KIC i la guia de presentació i avaluació de propostes.
A la sessió s’han presentat 7 proposicions de projectes per part de les empreses, les universitats i centres de recerca amb l’objectiu de buscar socis per presentar posteriorment les seves propostes.
La convocatòria de projectes pel 2013 està oberta fins el 1 de Març.

L’IREC, accionista i membre actiu del KIC InnoEnergy , dirigeix l’estratègia tecnològica de renovables des de la filial de KIC InnoEnergy a Barcelona. És coordinador dels dos projectes d’energia eòlica de tota la societat europea i participa en més de 13 projectes conjuntament amb entitats de prestigi que pertanyen al KIC
El KIC InnoEnergy SE
El European Institute of Tecnology & Innovation (EIT) va seleccionar l’any 2010 al consorci InnoEnergy per promoure la innovació, emprenedoria i la creació d’empreses en l’àmbit de la sostenibilitat energètica. KIC InnoEnergy està constituït en societat anònima europea participada per 28 empreses, universitats i centres d’investigació de tota Europa, líders mundials als seus respectius àmbits i més de 90 partners participen en les seves diferents activitats.

KIC InnoEnergy està gestionat amb criteris empresarials i a la seva seu de Barcelona coordinen totes les seves activitats relacionades amb les energies renovables.

L’IREC, com un dels centres de referència europea en investigació energètica, forma part del KIC InnoEnergy, i participarà en els projectes que s’impulsaran en el període 2010-2016.