L’IREC i la XaRmae organitzen el workshop: “Electrical Machines with High Temperature Superconducting Technology (HTS) for Wind Power Applications”

Azimut
  • Energy storage

L’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) i la Xarxa de Referència en Materials Avançats per a l’Energia (XaRMAE), organitzen, el proper 13 de desembre, el workshop: “Electrical Machines with High Temperature Superconducting Technology for Wind Power Applications “.

La jornada serà una oportunitat per analitzar els tipus de materials superconductors que poden ser utilitzats en màquines elèctriques, els projectes actuals de màquines amb materials superconductors i els reptes per a l’aplicació dels materials HTS en aerogeneradors de gran potència.

El workshop comptarà amb la participació dels principals experts en la matèria, els quals obriran un debat sobre la situació actual, el futur i els reptes per a l’aplicació dels superconductors d’alta temperatura en aerogeneradors de gran escala.

L’esdeveniment va dirigit a aquelles persones i empreses que tinguin experiència en el sector de l’energia eòlica de gran escala i valorin els generadors superconductors com una alternativa viable.

Fes clic aquí per veure el programa complet.

Data: dijous 13 de desembre
Hora: De 8:45-18:30
Lloc: Hotel Diagonal Zero
Plaça de Llevant, s / n. 08019, Barcelona

Per registrar-se, per favor enviï un correu electrònic a: jlloberas@irec.cat
Per favor, indicar: nom i cognoms, empresa, correu electrònic i telèfon
(Registre sense cost)