L’IREC organitza el workshop: “HVDC grids for offshore wind power”

molins

Experts sobre xarxes HVDC per a l’energia eòlica marina es donaran cita en al’IREC per presentar, analitzar i debatre els últims avanços sobre les tecnologies i investigacions en l’àmbit dels sistemes de transmissió HVDC per a plantes d’energia eòlica en alta mar.

La Jornada es desenvoluparà en el marc de les activitats de formació que els socis de l’Electric Energy Systems – University Enterprise Training Partnership EES-UETP realitzen anualment. El workshop tindrà lloc del 10 al 12 de desembre a la sala d’actes de l’Institut de recerca en Energia de Catalunya.

Durant la jornada es debatran i presentaran aspectes rellevants com el control i l’operació, el modelatge, la simulació, el disseny, la planificació, la protecció i la interacció amb la xarxa elèctrica.

En l’esdeveniment participaran, entre d’ altres, el Dr. Pär Samuelsson de ABB; Rafael Bonchang i *Marcia Martins d’Alstom Grid i d’Alstom Wind respectivament; Johan Rimez d’Elia; el Dr Alexandre Parisot de RTE *France; el Dr. Jun Liang de Cardiff *University; el Dr Dirk van Hertem, Jef Beerten i Hakan Ergun de KU Leuven; el Dr Helder Leite de Porto University i el Dr. Oriol Gomis-Bellmunt de CITCEA-UPC i l’IREC.

El workshop ha estat dissenyat per presentar les tecnologies sobre energia eòlica marina, així com per presentar els nombrosos reptes que han de ser resolts, relacionats amb el desenvolupament de les xarxes HVDC per a l’energia eòlica marina

Per a més informació descarregar el programa aquí.