L’IREC participa a la Setmana de l’Energia


El grup d’Energia Tèrmica i Edificació de l’IREC participa  a la Setmana de l’Energia organitzant dues jornades per presentar el seu treball en l’àmbit de l’eficiència energètica als edificis i de les xarxes de districte de fred i calor 100% renovables. La Setmana de l’Energia, iniciativa a nivell Europeu, compta amb el suport de l’Institut Català d’Energia.

1) Dimecres 15 de juny, organitzat conjuntament amb l’INCASOL en el marc del projecte SmartReFlex, es realitza la jornada  “Les xarxes de calefacció i refrigeració urbanes abastides amb fonts d’energia renovable”. Posteriorment se realizarà la visita a la central Ecoenergies Barcelona situada a la Zona Franca. Per més informació consulteu el programa. Imprescindible confirmació d’assistència a a_berlanga@gencat.cat.

2) Divendres 17 de juny, sota el títol “Eficiència Energètica als Edificis. Camí cap a nZEB” on es presentarà, entre d’altres, el treball realitzat en el marc del projecte RePublic_ZEB. Per mes informació i registre consulteu l’enllaç de la jornada.