Manel Sanmartí, responsable de l’àrea d’Electricitat i Electrónica de Potència de l’IREC participa en el curs d’Estiu “Els Juliols” sobre: Alternatives energètiques per a un món en cris


La Universitat de Barcelona i la Fundació Gas Natural Fenosa han organitzat la segona edició del curs d’estiu sobre: Alternatives energètiques per a un món en crisi.
La jornada es va celebrar de l’1 al 5 de juliol a l’Auditori de la Fundació Gas Natural Fenosa i va comptar amb la participació de Manel Sanmartí, responsable de l’àrea d’Electricitat i Electrónica de Potència de l’IREC. El Sr. Sanmartí va impartir la ponència: “L’energia eòlica marina i l’energia microeòlica: dos extrems de l’energia eòlica “ on va tractar sobre el desenvolupament de l’energia eòlica i, en particular, l’energia eòlica marina i la micro-eòlica. A la ponència es van explicar les característiques de cada tecnologia, les diferències, els mercats específics als que s’adrecen així com el marc regulatori. Aquestes jornades estan emmarcades en el curs d’estiu “Els Juliols” i pretenen obrir el debat sobre temes d’actualitat entorn al medi ambient, el model energètic i les noves tecnologies.