Properes activitats amb participació del projecte AIDA durant Maig de 2014.


EL PROJECTE AIDA dóna suport als professionals del sector de la construcció i l’administració local d’arreu d’Europa en el disseny d’edificis de balanç energètic quasi zero (nZEB). AIDA ofereix una acció adaptada a aquests col·lectius, incloent visites tècniques als edificis innovadors, mostra de bones pràctiques a partir de casos reals, i suport en la implantació del concepte nZEB als edificis públics. Consulta el tríptic.

 

 

Activitats desenvolupades a Catalunya, Espanya.

A través de visites tècniques i jornades tècniques – workshops, volem donar a conèixer no només com són els edificis nZEB al nostre país sinó, com ha estat el procés per assolir-ho i com hi han participat els diferents actors. Totes les activitats desenvolupades dins AIDA són gratuïtes i obertes al públic, prèvia inscripció.

La cinquena i sisena visites tècniques nacionals del Projecte AIDA es realitzaran el dia 28 de Maig, als edificis: 57 habitatges universitaris de l’ ETSAV, UPC i l’habitatge solar LOW3 (prototip presentat al Solar Decatlhon Europe 2010) de l’ ETSAV, UPC.

Les visites seran guiades pels arquitectes Claudi Aguiló i Roger Tudó de l’equip dataAE i Harquitectes (57 habitatges universitaris) i pel Torsten Masseck (habitatge solar LOW3); responsables dels projectes i l’execució de les obres. Ens mostraran les característiques i les principals innovacions a nivell energètic i constructiu, així com també, cóm va ser el camí del disseny i com se gestiona l’ús energètic.

Les activitats son gratuïtes i obertes al públic, prèvia inscripció (es realitzen en català).

Data:   28 de Maig de 2014

Lloc: Escola Superior d’ Arquitectura del Vallès, Universitat Politècnica de Catalunya

Consulteu el programa

Plànol d’ubicació

Inscripcions i més informació

57 habitatges universitàries  al campus de l’ ETSAV, UPC. Habitatge solar LOW3 al campus de l’ ETSAV, UPC.