Properes activitats organitzades pel projecte AIDA durant els mesos d’Octubre i Novembre de 2013


EL PROJECTE AIDA dóna suport als professionals del sector de la construcció i l’administració local d’arreu d’Europa en el disseny d’edificis de balanç energètic quasi zero (nZEB). AIDA ofereix una acció adaptada a aquests col·lectius, incloent visites tècniques als edificis innovadors, mostra de bones pràctiques a partir de casos reals, i suport en la implantació del concepte nZEB als edificis públics. Consulta el tríptic

A través de visites tècniques i jornades tècniques – workshops, volem donar a conèixer no només com són els edificis nZEB al nostre país sinó, com ha estat el procés per assolir-ho i com hi han participat els diferents actors. Totes les activitats desenvolupades dins AIDA són gratuïtes i obertes al públic, prèvia inscripció.

 

Visita tècnica europea a dos edificis de oficines i laboratoris a Saragossa, Espanya: Edificis CIEM y CIRCE.

Data: 30 de Octubre de 2013

Hora i lloc: 9.30 h (*) – 18:30 h

(*) Edifici CIEM (Av.de la Autonomía nº 7, 50003, Saragossa, Espanya).

Edifici CIRCE (C/ Mariano Esquillor Gomez 15, 50018, Saragossa, Espanya)

Inscripcions i més informació

Edificis CIEM i CIRCE

La segona visita tècnica europea del Projecte AIDA es realitzarà el dia 30 d’Octubre a partir de las 9.30 h, als edificis CIEM y CIRCE de Saragossa. El CIEM, Centro de Incubación Empresarial Milla Digital, és un edifici d‘oficines promogut per l’Ajuntament de Saragossa i finançat íntegrament pel Govern d’Espanya (Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad – FEESL). L’edifici CIRCE és la seu del “Centro de Investigación de Recursos y Consumos Energéticos”, que acull oficines i laboratoris, i es va finançar per la CE (Comunitat Europea) a través dels fondos FEDER, en el marc del “Plan de Infraestructuras 2006-2012” de la Universitat de Saragossa  i co-finançat pel Govern d’Aragó.

La inscripció es gratuïta i oberta al públic (les activitats es realitzen en anglès).

Consulteu el programa

 

Conferències internacionals a càrrec del Prof. Arq. Harald N. Røstvik a tres Universitats de les ciutats de Barcelona i Tarragona, Catalunya, Espanya: THE BUILDINGS AND COMMUNITIES OF THE FUTURE: LOW ENERGY-, ZERO- OR PLUS.    WHAT’s NEXT?

Dates: 18, 19 i 20 de Novembre de 2013

 

18 de Novembre de 2013

16.30 h – 17.20 h

Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona – ETSAB – Universitat Politècnica de Catalunya– UPC.

(Av. Diagonal, 649-651, 08028, Barcelona)

 

19 de Novembre de 2013

9.00 h – 9.50 h

La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramón Llull. Sala de Congressos.

(C/ Llucanès, 43, 08022, Barcelona)

 

20 de Novembre de 2013

17.00 h – 17.50 h

Universitat Rovira i Virgill – URV.

(Av. Països Catalans, 26 – Campus Sescelades – 43007, Tarragona)


Més informació (*): http://www.aidaproject.eu/study_tours_ca.php

El IREC – Institut de Recerca en Energia de Catalunya, en el marc del projecte AIDA, té el gust d‘anunciar i coordinar les conferències que es realitzaran a les ciutats de Barcelona i Tarragona, pel Prof. Arq. Harald N. Røstvik, professor de l‘Escola d’Arquitectura de Bergen, Noruega, especialitzat en temes de sostenibilitat en arquitectura i transport, entre d’altres. En las seves ponències explicarà aspectes relacionats amb: Edificis de Consum d‘Energia Nul·la (Net Zero Energy Buildings.-NZEB), en el marc dels resultats del grup de treball de la Task 40 de la IEA (AEI – Agencia Internacional d‘Energia); Sistemes d’energia solar per edificis que “flueixen” en el seu entorn (“Solar energy systems for buildings flowing into the landscape”), basat en un treball de la seva autoria, conjuntament amb el Dr. Arq. A. Scognamiglio; i “Zero Energy Mass Customized Housing” basat en un article que es publicarà pròximament al octubre de 2013.

Consulteu el programa

Les conferències són obertes al públic i gratuïtes (fins completar l’aforament de las corresponents sales) i es realitzaran en llengua anglesa.

Consulteu breu descripció i CV Prof. Arch. Harald N. Røstvik.