Segon Seminari SmartReFlex


Durant els dies 12 i 13 de maig tindrà lloc a INCASÒL el segon seminari del Projecte europeu SmartReflex, sobre els aspectes tècnics de les xarxes de calor i fred (DHC).

Dins del Projecte Europeu SmartReflex, IEE–Intelligent Energy_Europe, que té per objectiu millorar la difusió de les xarxes de calor i fred (District heating and cooling), mitjançant la utilització en gran part d’energies renovables, en les ciutats Europees, per tal d’assolir els objectius marcats, es realitzen seminaris de treball on els experts i també socis del projecte de Dinamarca aporten el seu Know-how.

En total es realitzaran tres seminaris, que tracten temes específics, com son el Disseny i al Planificació, aspectes Tècnics i aspectes Organitzatius i Financers, i estan organitzats per IREC i Incasòl, juntament amb la col·laboració de Plan Energi (socis de Dinamarca).

En el primer seminari es va tractar el Disseny i la Planificació de les xarxes de calor i fred i vam poder comptar amb la presència del grup de treball creat arrel del projecte i d’altres convidats específics que van ajudar a que els dos dies de seminari fossin fructífers.

En aquest segon seminari és tractaran els diferents aspectes del DHC que comprenen des de la producció, la distribució fins al propi edifici, les diferents fonts energètiques, els possibles materials i els problemes habituals, per tal de poder trobar possibles solucions.

Els socis danesos del projecte ens presentaran l’eina de càlcul EnergyPRO, amb la que es realitzarà una pràctica amb un dels nostres casos d’estudi.

 

Els seminaris es realitzen en anglès a les oficines d’INCASÒL, C/ Còrsega 273, Barcelona. (Places limitades) Pels interessats podeu contactar amb Anna Berlanga, a_berlanga@gencat.cat