Setmana de la Ciència 2018: “Print your Energy” a l’IREC


En el marc de la 23a Setmana de la Ciència, iniciativa dedicada a la difusió de la ciència, l’IREC organitzarà el divendres 9 de novembre a les 10h un taller de la ma del Dr. Marc Torrell i Dr. Marc Nuñez, investigadors del grup de Nanoiònica i Piles de Combustible, per apropar a la societat la recerca desenvolupada sobre la impressió 3D aplicada a l’energia.

La impressió 3D , coneguda principalment per la seva aplicació en plàstics, ha arribat ja als materials metàl·lics i als materials ceràmics. Els investigadors de l’IREC, focalitzats en aquesta recerca, coordinen diferents projectes on aquesta tecnologia s’aplica per fabricar dispositius com piles de combustible, sensors o reactors catalítics, imprimint diferents materials ceràmics funcionals.

Els participants podran utilitzar impressores 3D basades en diferents tecnologies i visitaran la impressora hibrida desenvolupada durant el projecte Cell3Ditor. Alhora, s’explicaran les línies d’investigació i els resultats més destacats.

S’apropa una jornada interesant i enriquidora. Vine a experimentar com funcionen les impressores 3D quan s’apliquen a materials ceràmics i veure les tecnologies aplicades i els resultats de la investigació que fem a l’IREC.

El taller es gratuit, però s’ha de formalitzar el registre en el següent enllaç per l’aforament de la sala.

Us esperem a l’IREC el divendres 9 de novembre a les 10h!