Visita tècnica a l’edifici d’oficines EspaiZero, a Olot

EspaiZero

La quarta visita tècnica nacional del Projecte AIDA es realitzarà el dia 27 de Novembre a partir de las 10.00 h, al edifici EspaiZero a Olot. És un edifici d‘oficines promogut com seu de la empresa Wattia Innova, amb voluntat de ser un edifici energèticament autosuficient.

Es va partir de un edifici existent, i el primer pas va ser l’elecció d’un edifici adequat, tenint en compte aspectes com la bona orientació i la possibilitat de implantar mesures de reducció de la demanda, tant actives com passives i de autogeneració de energia. L’edifici vol demostrar que es pot aconseguir el balanç de energia zero, mitjançant una sèrie de mesures de estalvi energètic, generació de energies renovables i sistemes de automatització i control; a més de ser un laboratori per l’experimentació de sistemes i tecnologies. Actualment, el edifici te un consum de energia primària de menys del 44 % de l’edifici de referència i amb un balanç de energia casi nul.

L’edifici vol demostrar que es pot aconseguir el balanç de energia zero, mitjançant una sèrie de mesures de estalvi energètic, generació de energies renovables i sistemes de automatització i control; a més de ser un laboratori per l’experimentació de sistemes i tecnologies. Actualment, el edifici te un consum de energia primària de menys del 44 % de l’edifici de referència i amb un balanç de energia casi nul.

La visita serà guiada per Bartomeu Casals, Franc Comino i Jordi Rabat; tècnics responsables del projecto y la gestió energètica de l’edifici. Ens mostraran les característiques i les principals innovacions a nivell energètic, així com també, cóm va ser el camí del disseny i com se gestiona l’ús energètic.

La inscripció es gratuïta i oberta al públic, prèvia inscripció (les activitats es realitzen en castellà – català).

Data: 27 de Novembre de 2013

Hora: 10.00 h (*) – 12.45 h

Lloc: C/ Bòsnia, 6-8 C.P. 17800 Olot (Girona), Espanya.

 

(*) Servei de trasllat opcional des de Barcelona a les 8,30 h (anada i tornada), lloc a defini i segons demanda.

 

Inscripcions i més informació

Consulteu el programa