Viu a Barcelona

Situat a Barcelona, un dels centres culturals, econòmics i científics d’Espanya, el nostre Institut es troba a un pas del mar i del centre de la ciutat. Amb un clima agradable durant tot l’any, amb locals acollidors i una comunitat internacional en creixement, Barcelona és una de les joies del Mediterrani i la ciutat perfecta per impulsar la vostra carrera.

Des del punt de vista científic, Barcelona i la seva àrea metropolitana, constitueixen un dels clústers d’I+D+I més destacats de la regió del sud d’Europa. Catalunya té 40 centres CERCA .

Amb una població d’1,6 milions d’habitants a la mateixa ciutat i 4 milions més a l’àrea metropolitana, Barcelona és la segona ciutat més gran d’Espanya i, sens dubte, la més cosmopolita i emocionant. A Barcelona hi ha dues llengües oficials: el català i el castellà.

Barcelona és una ciutat molt dinàmica i multinacional que ofereix una àmplia gamma d’activitats i oportunitats socials.

Cal destacar l’esplèndida ubicació de les nostres instal·lacions davant del mar, al costat del centre de la ciutat de Barcelona. Així com les nostres instal·lacions de Tarragona, que gaudeixen també d’una favorable ubicació i comunicació respecte al centre de la ciutat de Tarragona.

Per ajudar-vos a establir la vostra nova vida a la capital catalana, us proporcionem els següents enllaços a les guies de benvinguda:

L’Ajuntament de Barcelona també ofereix als seus residents assessorament i orientació amb els tràmits més habituals per registrar-se a la ciutat:

L’IREC també col·labora amb universitats catalanes, algunes d’elles com a patrons de la nostra fundació, i amb Euraxess Catalunya, per guiar als investigadors i als estudiants en la seva mobilitat a Barcelona:

Per la vostra estada, us oferim enllaços que poden ser útils per a la cerca d’apartaments i les residències d’estudiants:

  • A poca distància de la seu de l’IREC a Barcelona està el Campus Universitari Diagonal Besos de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Us recomanem estar en contacte amb la residència Xior Diagonal Besos. Ofereixen preus especials a aquells que tinguin una relació laboral amb l’IREC. Xior Diagonal Besos està situat al nou campus de la UPC, dins del Campus Diagonal Besòs. A aquells que puguin estar interessats a fer esport a prop de les nostres instal·lacions, us recomanem que us poseu en contacte amb CEM Maresme, que ofereix preus especials per als empleats de l’IREC.