Treballa amb nosaltres

Women-Day_

La missió del departament de Recursos Humans de l’IREC és donar suport al creixement i al desenvolupament professional a les persones que formen part de l’IREC, a través del foment d’un entorn institucional atractiu.

Les polítiques del departament contribueixen a fer de l’IREC un lloc de treball on la gent pugui prosperar, compartir la seva experiència i intercanviar noves idees. L’Institut ha estat guardonat amb l’acreditació de la Comissió Europea HR Excellence in Research en reconeixement pel seu compromís amb el desenvolupament professional, la igualtat d’oportunitats, la transparència i les condicions laborals favorables.

Des del departament de Recursos Humans treballem per garantir un lloc de treball segur, amb un entorn amable partint d’un concepte de diversitat que centra l’atenció en el gènere, l’origen (ètnic o nacional), la religió, l’edat, la minusvalidesa i l’orientació sexual, on les nostres persones gaudeixin treballant entre elles, compartint els seus coneixements i experiències.

L’IREC està compromès amb els principis de la Carta Europea dels Investigadors i del Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors promoguts per la Comissió Europea. La idea principal d’aquests principis és vetllar per una contractació oberta, transparent i basada en el mèrit (OTM-R), seguint les bones pràctiques promogudes per la Comissió Europea per garantir que es recluti la millor persona per al lloc de treball. Alhora, busquem garantir la igualtat d’oportunitats, accessible per a tothom, que permeti el desenvolupament d’una carrera internacional i fer més atractives les carreres de recerca.